Hi There!

De perfecte website voor jouw onderneming, een strak nieuw logo of een complete huisstijl? Kom maar op!

Ik help vooral de kleinere bedrijven, ondernemers &  freelancers. Met hun eerste stappen online of omdat ze zich online willen (blijven) ontwikkelen.

Goede eerste indruk!

Het realiseren van een mooie website, en alle extra’s die daarbij komen kijken, is voor alle ondernemers een belangrijke stap. Het is je visitekaartje. Voor de buitenwereld vaak de eerste indruk die je maakt. Ik help je graag met die goede eerste indruk!

> Mijn diensten

Een website of webshop die helemaal past bij jou. Natuurlijk responsive. Dus geschikt voor mobiel, tablet en desktop.
En dat in een stijl die helemaal past bij jou en je onderneming! Zo komt je onderneming ook online tot leven.

Is een website ooit af? In de basis natuurlijk wel. Maar ontwikkeling blijft altijd. Je bedrijf staat immers ook niet sitl. Optimalisaties & aanpassingen  zijn altijd nodig. Nieuwe pagina’s, nieuwe teksten, nieuwe afbeeldingen. Of gewoon die super coole nieuwe feature van WordPress gebruiken. I feel you. En ik doe het graag voor je!

Unieke branding & stijl die laten zien waar jij voor staat. Je logo en huisstijl zijn een belangrijk onderdeel van die goede eerste indruk die je wilt achterlaten. Ze vertellen als eerste jouw verhaal. Laat zien wie je bent!

Sociale media zijn een waardevolle toevoeging voor je onderneming. Het is een efficiënte manier om je doelgroep te bereiken & andersom geldt dat ook!

Maar het is ook dé plek om fouten te maken. Voor je het weet spreek je de verkeerde groep mensen aan.

Zo flexibel als jij maar wilt!

Strippenkaart

Dit is echt iets voor jou als je een website hebt die kleine aanpassingen nodig heeft of omdat je bijvoorbeeld beter gevonden wilt worden (SEO).

De werkzaamheden zijn er, maar niet op wekelijkse of maandelijkse basis.  Neem precies het aantal uur af dat nodig is voor de klus. Komen er in de toekomst meer klussen aan, maar weet je niet precies wanneer.  Ga dan vast voor een grotere strippenkaart, zodat je bij mij kunt aankloppen wanneer het nodig is!

Checklist Nieuwe Website

Wat heb je nodig voor een nieuwe website?

Een nieuwe website komt er niet vanzelf. Om het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken heb ik een checklist opgesteld. Zo zie je niks over het hoofd en heb jij binnen no-time een sterke website.

Duwtje in de rug nodig?

Helderheidsgesprek

Heb jij het gevoel dat je online vast loopt. Online niet alles uit je onderneming haalt wat erin zit. Ben je niet blij met je website, of het niet-bestaan van een eigen website?

Zonde!!

Laten we in gesprek gaan en ik help je op weg.

laura@ljkuipers.nl

06-13917718

Let's connect!

Neem een kijkje op mijn LinkedIn

Tevreden klanten!

Wil jij ook een professionele website? Ja graag!