Jouw nieuwe website, op maat gemaakt

Een no-brainer voor iedere ondernemer

Een custom made website laten maken

Dat wil toch iedereen?

Kies ervoor om op te vallen met je website! 

Complete wordpress website

Omdat een mooie website onmisbaar is voor een goede eerste indruk

Ik vroeg Laura of ze binnen 6 weken mijn nieuwe website wilde bouwen! Ze zei ja! We hebben heel intensief samen gewerkt en ze snapte meteen wat ik wilde. Ze heeft veel kennis en met kunde heeft ze mijn prachtige website gebouwd. Ik ben er blij mee! Ik raad jullie haar aan!

Clarisse Mirandolle

Chiara Sofia

Hier investeer je in

Complete WordPress website

Ontwikkeld met de pagebuilder Elementor Pro. Super gebruiksvriendelijk, zodat jij ook zelf met je website aan de slag kunt

1 maand support

Video tutorials

Handige filmpjes waarin ik je mee ‘backstage’ neem. Hiermee kun je makkelijk zelf aanpassingen doen.

4 hoofdpagina's

In ieder geval een homepage, over jou en een contactpagina. En nog 1 pagina naar keuze.

3 supportpagina’s

404-melding, bedankt-contact pagina én een persoonlijke inlogpagina

Voldoet aan de juridische eisen

Met een pagina voor Algemene Voorwaarden, Privacy beleid & een cookiemelding in stijl.

De investering is vanaf €2100,- exc. BTW

Als je voldoende hebt aan bovenstaande pagina's, dan is dit de prijs. Voor extra 'standaardpagina's ' maak ik een offerte op maat.

# Standaard inbegrepen - 3 supportpagina's
Voorbeeld bedankt pagina

Bevestings/bedankt pagina

Als iemand je contactformulier invult, worden ze doorgestuurd naar een bevesting pagina. Hier kun je ze bedanken voor hun interesse en een vervolgactie aanraden 🙂 

404-pagina

Als een link een keer niet werkt, komen bezoekers op een 404-Page not Found. Geen lelijke, maar een leuke pagina in de stijl van je website. Vanaf daar wijzen we ze weer op de goede weg.

Custom made inlogpagina

Deze pagina is natuurlijk geen absolute must. Maar wel veel leuker dan de standaard WordPress Inlogpagina. 

# Mogelijke Extraatjes

Bij te boeken bovenop je 4 hoofdpagina's *

Weggever-pakket

Heb jij een gratis E-boek of download beschikbaar voor je bezoekers? Dan moet die een mooi podium krijgen op je website

# Een volledige webpage helemaal in het teken van je weggever

# Een aanvraagformulier op je homepage of in je footer

# Mailchimp koppeling tbv je e-mailmarketing

#Doorverwijzing naar een bedankpagina

# De kosten voor het weggever pakket zijn €300,- excl. BTW

Blog-pakket

Blogs zijn van grote waarde voor je vindbaarheid. En het is de uitgelezen kans om jezelf neer te zetten als expert in je vakgebied. 

# Een Blog overzichtspagina helemaal in stijl met je website

# Een template voor het toevoegen van nieuwe blogs

# Template voor uitgelichte afbeeldingen bij je blog

#Een handige video-tutorial zodat je zelf met je blog aan de slag kunt

# De kosten voor het blogpakket zijn €500,- excl. BTW

Webshop

Verkoop je …….(jouw product komt op de puntjes) makkelijk & snel met je eigen webshop!

# Een Shop-pagina, winkelmandje en afrekenpagina in je huisstijl

# Een template voor de productpagina. Nieuwe producten krijgen automatisch dit uiterlijk mee van WordPress.

# Tien voorbeeld producten in de shop

# Inrichten categorieën & filters

# Koppeling met je Mollie-account, zodat je Ideal betalingen kunt ontvangen

#Bedank pagina in je huisstijl na een bestelling

# Plugin voor het maken & versturen van facturen.

# Video tutorioals zodat jij je ook zelf de weg weet in je shop.

# De kosten voor een webshop zijn op aanvraag.

∗  Ben je niet van plan de 4 hoofdpagina’s uit het basispakket te gebruiken? Geen probleem! Ik maak een mooie custom made offerte voor je custom made website 😉 

tutorials video's

Wat ik je niet laat zien....

Ik ben super tevreden over Laura! Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen, maar daarnaast ook gekeken naar mij als persoon en wat ik wilde uitstralen als persoon/bedrijf. Hier heeft ze in de huisstijl mooi op ingespeeld, waardoor er een website gecreëerd is die perfect bij mij past! Daarnaast heeft ze me goed op weg geholpen met het verdere bijhouden van mijn website. Lukte iets niet? Kon ik haar gewoon een vraag stellen en hielp ze hier mee. Hele fijne service, fijne gesprekken en een mooie kwaliteit!

Carmen Ketelaar

Carmen Ketelaar Coaching

Zo ziet ons traject er ongeveer uit

Kennismaken & offerte
Tijdens een (online) meeting maken we kennis. Zo komen we erachter of we een match zijn, wel zo fijn toch. We bespreken je wensen, je verwachtingen. Blij met de startdatum & offerte? Dan kunnen we aan de slag!
Content verzamelen
Jij mag eerst aan de slag. Je krijgt van mij een handige checklist waarmee je alle benodigde content gaat verzamelen. Dit zijn in ieder geval afbeeldingen & teksten. Daarnaast heb ik ook nog een vragenlijst voor je. Dit helpt mij om je wensen nog beter in beeld te brengen.
Ik bouw, jij geeft feedback
Jij hebt alle spullen verzameld in de Google Drive map die ik met je heb gedeeld. Op de afgesproken startdatum staat alle content hierin, zodat ik aan de slag kan. Ik begin met je homepage & 1 hoofdpagina. Hierop ga jij feedback leveren. Zijn we helemaal tevreden, ga ik de rest van de pagina's in orde maken.
Test, test, double-test
Klaar? Dan gaan we alles drie-dubbel doortesten. Met handige tutorial video's loods ik jouw door je website heen. Zo leer je de backoffice kennen en kun je zelf aan de slag met het toevoegen van extra blogs, reviews of producten. Ik test ook alle linkjes, knoppen & contactformulieren. Dit ga jij zelf ook doen. Zo zetten we samen de puntjes op de i.
We zijn live!
Na het testen kunnen we live! Ik verhuis je website naar je eigen domein, of maak je website zichtbaar voor bezoekers. Dat hangt er maar net vanaf waar ik je website heb voorbereid. Je kunt de wereld laten weten dat je website live is!
Onderhoudsmodus = aan
Om je website mooi, snel & veilig te houden is het belangrijk om deze direct goed te onderhouden. Met een onderhoudscontract kun je die zorg helemaal bij mij neer leggen, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Alles op één plek
wel zo handig !

Een website verschijnt & blijft niet vanzelf online. Geen zorgen, want ik regel alles voor je. 

Zo heb jij alles lekker op één plek en weet je altijd waar je moet zijn als het om je website gaat. 

Domein

Zonder domeinnaam ook geen website online. Voor €10,- is een .nl domein een heel jaar voor jou. Let op, .com is iets duurder.

Hosting

Website onderhoud

Met een onderhoudspakket heb jij geen zorgen meer om je website. Jij kunt lekker zorgeloos shinen op het wereldwijde web. En ik zorg dat je ook daadwerkelijk zorgeloos online blijft 🙂 

Klinkt goed toch ?!

Aan mijn enthousiasme ligt het niet. Ik heb zin om aan de slag te gaan. 

Stuur me een berichtje, dan laat ik weten wanneer ik voor je aan de slag kan. En kunnen we uitzoeken of we een match zijn. 

Aanvraagformulier