Hallo!

Ik ben Laura Kuipers, 32 jaar.  Geboren en getogen in Zeist, maar sinds 2018 woonachtig in Amersfoort.

Vanaf mijn keukentafel creëer ik graag de mooiste websites! Alhoewel ik heerlijk vind om vanuit huis te werken, staat hoog op mijn wensenlijstje een “echt kantoor”, zodat we weer aan tafel kunnen eten zonder extra computerscherm als gast. 

Tot dan ben je van harte welkom om aan mijn keukentafel je website wensen te bespreken. Of ik kom jou kant op. Geen probleem!

p.s Als je ook nog wil weten wat ik in mijn vrije tijd graag doe, moet je zeker verder lezen

Alles onder één dak

Ik bied een totaal online pakket, maar je kan ook gebruik maken van losse elementen uit mijn aanbod van diensten. Dit maakt me all-round inzetbaar. Daarnaast kun je met al je vragen terecht bij één en dezelfde persoon: Laura.

Omdat het gevoel goed moet zijn van beide kanten, hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw behoefte bespreken. Op basis van dit gesprek ontvang je een offerte. De bal ligt nu bij jou.

Knutselt graag in Canva of Photoshop
Heel graag!
Haalt het allermeeste plezier uit
Webdesign
Multi-inzetbaar
Kijk ook eens naar mijn 'strippenkaart'
Zin om voor jou aan de slag te gaan!
100%

Persoonlijke kwaliteiten

Fun Facts

Tevreden klanten!

In mijn vrije tijd

Ben ik graag bezig met sporten. Er staan in ieder geval een golftas, racefiets, mountainbike en hardloopschoenen voor me klaar. En als korfballer van kleins af aan, speel ik graag nog een wedstrijd op zaterdag. 

Verder zie ik mijzelf graag als een levensgenieter. Dit uit zich in fijne vakanties, een goede fles wijn, lekker eten en op zijn tijd een goed boek.