Hallo!

Ik ben Laura Kuipers, 33 jaar.  Geboren en getogen in Zeist, maar sinds 2018 woonachtig in Amersfoort.

Vanaf mijn keukentafel creëer ik graag de mooiste websites!

Alhoewel ik heerlijk vind om vanuit huis te werken, staat hoog op mijn wensenlijstje een “echt kantoor”, zodat we weer aan tafel kunnen eten zonder extra computerscherm als gast. 

Tot het zover is ben je van harte welkom om aan mijn keukentafel je website wensen te bespreken. Of ik kom jou kant op. Geen probleem!

Alles onder één dak

Ik bied een totaal online pakket, maar je kan ook gebruik maken van losse elementen uit mijn aanbod van diensten. Dit maakt me all-round inzetbaar. Daarnaast kun je met al je vragen terecht bij één en dezelfde persoon: Laura.

Omdat het gevoel goed moet zijn van beide kanten, hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw behoefte bespreken. Op basis van dit gesprek ontvang je een offerte. De bal ligt nu bij jou.

Over Laura

Meer
Persoonlijk

Na een opleiding in een compleet andere richting. Stoppen. Het zelfde proces nog een keer. Lastige keuzes. Loondienst. Nog een opleiding. Weer loondienst. 

Maar nu helemaal op mijn plek als ZZP’er. En vooral helemaal op mijn plek als webdesigner!

Over Laura

Nog persoonlijker

Ter ontspanning ben ik graag bezig met sporten. Er staan in ieder geval een golftas, racefiets, mountainbike en hardloopschoenen voor me klaar. En als korfballer van kleins af aan, speel ik graag nog een wedstrijd op zaterdag. 

Verder val ik toch ook in de categorie levensgenieter. Dit uit zich in fijne vakanties, een goede fles wijn, lekker eten en op zijn tijd een goed boek.

Ik vroeg Laura of ze binnen 6 weken mijn nieuwe website wilde bouwen! Ze zei ja! We hebben heel intensief samen gewerkt en ze snapte meteen wat ik wilde. Ze heeft veel kennis en met kunde heeft ze mijn prachtige website gebouwd. Ik ben er blij mee! Ik raad jullie haar aan!

Clarisse Mirandolle

Chiara Sofia