Een one-pager

als online visitekaartje

Eén pagina, dus lekker overzichtelijk . Een krachtige boost voor je onderneming

Een website die bestaat uit 1 webpagina.
Het perfecte online visitekaartje.

Het is tijd om online aanwezig te zijn!

Klaar om aan de slag te gaan?

Een one-pager heeft zo zijn voordelen!

Er zijn ook nadelen....

Als jij je klanten voornamelijk uit je netwerk haalt. In dat geval functioneert je website namelijk echt als visitekaartje, welke je zelf uitdeelt.

Een website, die perfect past bij jouw en je onderneming.

Onbetaalbaar!


Geintje natuurlijk.

Vanaf €999,- exc BTW heb jij een unieke website. Ik maak hem helemaal op maat en  begin altijd met een blanco canvas. Geen standaard templates dus.

Vanaf?

Ja.
Ik benoem het toch maar voor de zekerheid. 99,9% van de tijd blijft het hierbij. Maar soms zijn er wensen in het design en/of functies die mij meer werk opleveren. In dat geval wordt het ietsiepietsie meer. Geen probleem toch?!

Handige tutorial video's!

Wat ik je niet laat zien....

Ons traject ziet er als volgt uit

1
2
3
4
5
6
7
8
Kennis maken
Tijdens een eerste gesprek wil ik graag alles van je weten. Wat wil je bereiken, je missie & visie. Waarom doe je wat je doet. Ik ben van mening dat je 'WHY' heel belangrijk is. Vanuit die passie bereik je je doelgroep zeker!
Content verzamelen
In deze stap zul jij ook aan de bak moeten. Je ontvangt van mij een handige checklist met alle content die ik nodig heb. Ondertussen ga ik vast aan de slag met de basis. Lekker efficiënt.
Ik ga aan de slag met je design
Nu komt het leukste gedeelte. Ik mag lekker gaan designen. Dit doe ik natuurlijk op basis van jouw wensen en de inspiratie die je hebt aangeleverd.
Feedback
Het is tijd voor je ongezouten mening. Wat vind je mooi, wat helemaal niet. Is alles duidelijk? Is alles helder? Deze feedback ronde gaan we nog niet over iedere pixel nadenken. Finetunen doen we later 😉
Bouwen, bouwen, bouwen
Met jouw feedback ga ik weer aan de slag. Af en toe vraag ik je even mee te kijken. Zodat jij weet waar ik mee bezig ben. En zodat ik de bevestiging krijg dat jij happy bent met het product.
Testen
Ik ben klaar! Natuurlijk test ik alle functies, maar ik ben ook maar een mens. Jij gaat de website dus ook testen. In deze fase doe ik geen grote aanpassingen meer, maar zijn we echt aan het finetunen. Ik lever jou ook de tutorials aan. Zodat jij direct kunt oefenen met kleine aanpassingen.
Live!
Gefeliciteerd! We zijn live.
Ondersteuning
Omdat jij nog even moet wennen aan je nieuwe website, kun je nog een tijdje bij me terecht voor ondersteuning. Heb je ook een onderhoudspakket, spreken we elkaar sowieso nog maandelijks 🙂

Alles op één plek
wel zo handig !

Een website verschijnt & blijft niet vanzelf online. Geen zorgen, want ik regel alles voor je. 

Zo heb jij alles lekker op één plek en weet je altijd waar je moet zijn als het om je website gaat. 

Domein

Zonder domeinnaam ook geen website online. Voor €10,- is een .nl domein een heel jaar voor jou. Let op, .com is iets duurder.

Hosting

Onderhoud

Met een onderhoudspakket heb jij geen zorgen meer om je website. Jij kunt lekker zorgeloos shinen op het wereldwijde web. En ik zorg dat je ook daadwerkelijk zorgeloos online blijft 🙂 

Klinkt goed toch ?!

Aan mijn enthousiasme ligt het niet. Ik heb zin om aan de slag te gaan. 

Stuur me een berichtje, dan laat ik weten wanneer ik voor je aan de slag kan. En kunnen we uitzoeken of we een match zijn. 

Aanvraagformulier